A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Aan de slag als kindertaalcoach Winterswijk

05-04-2013

Een groep van elf nieuwe, enthousiaste vrijwilligers gaan het Kindertaalcoachproject Yunio versterken. Zij hebben een vijfdaagse training doorlopen en zijn allen gecertificeerd. Hiermee wordt het vrijwilligersbestand flink uitgebreid.

De kindertaalcoach is een speciaal opgeleide vrijwilliger die wekelijks een anderstalig gezin bezoekt. Op praktische wijze wordt samen met het kind, zijn ouders en eventuele broertjes en zusjes invulling gegeven aan taalstimulering in het gezinsleven van alledag. Het voor-doen en samen-doen speelt een belangrijke rol.

Het gaat specifiek om Winterswijkse kinderen in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar waarbij het Nederlandse taalaanbod in de eigen leefomgeving onvoldoende is. Door deze vorm van intensieve taalbegeleiding hoopt men dat de ontwikkelingskansen van deze kinderen vergroot worden en hun kansen op een goede schoolloopbaan optimaal zijn.  

Voor informatie of aanmelding, kan men contact opnemen met de coördinator van het Kindertaalcoachproject: Patty Polman, mail p.polman@yunio.nl of via 06 – 20 95 84 57. 

 

Kindertaalcoachproject Yunio
Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail