A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Café Koekjes & Kalfjes en Boekenpret gaan samen verder

22-01-2015

LOCHEM: Café Koekjes & Kalfjes is een aantal jaren geleden ontstaan op initiatief van Yunio jeugdgezondheidszorg om ouders met kinderen in leeftijd 0-4 jaar, de gelegenheid te geven gezellig een kopje koffie te drinken met andere ouders en te praten over opvoeding.

‘Boekenpret’ wordt vanaf dit jaar in Lochem door de Bibliotheek aangeboden aan ouders van jonge kinderen om woordenschat en leesplezier van deze kinderen te vergroten Deze twee initiatieven binnen de gemeente Lochem gaan nu samen verder onder de naam “Boekjes & Koekjes”.

Boekjes & Koekjes begint elke maandagochtend om 10.00 uur met een kopje koffie of thee. Daarna starten ze met Boekenpret, waarbij wekelijks een prentenboek centraal staat dat aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Er wordt voorgelezen, gezongen, gespeeld en je krijgt tips over voorlezen. Ook is er tijd om met je kindje een boek uit te zoeken en advies te vragen over allerlei materialen. Tweewekelijks, aansluitend aan Boekenpret, is er gelegenheid om door te praten over opvoeding, tips en ideeën met elkaar uit te wisselen of adviezen te vragen, terwijl de kinderen kunnen spelen. Af en toe wordt er een gastspreker uitgenodigd.

Op maandag 2 februari laten we Boekjes & Koekjes op feestelijke wijze van start gaan. Ouders en hun kinderen zijn van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur in Bibliotheek Lochem, dr. Rivestraat 3. 

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail