A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Café Koekjes & Kalfjes maakt uitstapje naar de bibliotheek!

22-08-2014

Vanaf september organiseert Yunio jeugdgezondheidszorg weer het oudercafé Koekjes & Kalfjes. Tussen 10.00 en 12.00 uur is deze gezellige ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders er aan de Nieuwstad 5-7-9 in Lochem. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kan men met elkaar kennismaken, bijkletsen en ervaringen uitwisselen. Voor de kinderen is een gezellige speelhoek ingericht. Aan de hand van wisselende thema’s wordt er een boekje voorgelezen en/of geknutseld. Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig, die zorgen voor de ontvangst en mensen bij eventuele vragen verder kunnen helpen. Een aantal keer per jaar is er een gastspreker of maken we een uitstapje.

Thema-ochtend “Samen lezen, gezellig!”
Op woensdag 3 september maken we met Café Koekjes & Kalfjes een uitstapje naar de bibliotheek. Vanaf 10 uur zijn belangstellende (aanstaande) ouders met hun kind(eren) welkom bij de bibliotheek aan de Doctor Rivestraat 3 in Lochem. Uiteraard is er een gezellige ontvangst door de gastvrouwen van Koekjes & Kalfjes met koffie, thee, limonade en wat lekkers. Om 10.30 uur zal een medewerkster van de bibliotheek ons rondleiden. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Tijdens deze ochtend is er gelegenheid om gratis (ook geen inschrijfkosten!) een bibliotheekpasje te laten maken voor uw kind(eren) t/m 17 jaar, waarmee ze zonder verdere kosten boeken kunnen lenen.

Wanneer?
Café Koekjes en Kalfjes zal vanaf september iedere eerste woensdag en derde vrijdag van de maand georganiseerd worden, tussen 10 en 12 uur.

Op vrijdag 19 september is het thema “ABC, wie doet er mee?”

Op 1 oktober is het thema “Weet jij wat je (kind) eet?!”, gastspreker Ilse Garretsen van “Lekker Pûh!!!”

Tijdens de schoolvakanties is Koekjes en Kalfjes gesloten. De toegang is gratis.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail