A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Café Ouders & Co opent haar deuren

29-08-2013

Vanaf donderdag 12 september 2013 maakt het Babycafé Zutphen een doorstart onder de nieuwe naam Cafe Ouders & Co. Iedere donderdagochtend van 10 uur tot 12 uur is men van harte welkom in het Pannenkoekenhuys, Groenmarkt 28 te Zutphen.

Cafe Ouders & Co biedt een gezellige ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met jonge en/ of oudere kinderen. Het doel is het uitwisselen van informatie en het opdoen van nieuwe contacten. Tevens vindt er de eerste donderdag van de maand een thema-ochtend plaats. Met diverse interessante onderwerpen op het gebied van zwangerschap en ouderschap.

Gastvrouw
Iedere week zal er een gastvrouw aanwezig zijn uit een van de deelnemende partijen, bestaande uit De Geboortenis, Intuïtief Baby AdviesBureau en Yunio kraamzorg.

Opening op 12 september 2013
Café Ouders & Co zal feestelijk worden geopend. Er vinden leuke activiteiten voor kinderen plaats waaronder een verloting van twee pannenkoeken. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden of ze kunnen gewoon lekker spelen. De toegang is gratis, zoals iedere donderdagochtend. Consumptie is voor eigen rekening.

Meer informatie
Voor meer informatie en themaochtenden kijk op facebook, www.facebook.com/cafeoudersenco of bel contactpersoon Emmylou van den Hardenberg via 06-36 11 15 17.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail