A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Deuren van het babycafé Zutphen gaan weer open

23-08-2012

Na een welverdiende zomervakantie gaan op woensdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur in De Born, Oude Bornhof 55/57 te Zutphen, de deuren van het babycafé weer open. Moeders kunnen hier terecht met hun baby, bijvoorbeeld na een bezoekje aan de stad. Ook zwangeren, vaders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

In een ontspannen sfeer kunnen moeders informatie, belevenissen en tips uitwisselen. Ook zijn er medewerkers van Yunio kraamzorg en jeugdgezondheidszorg aanwezig die vragen beantwoorden en zonodig kunnen verwijzen.
Het babycafé is vorig jaar geopend. Karen Gieling, Yunio kraamzorg: “We kijken terug op een goed eerste jaar waarin we vele moeders, vaders, opa’s, oma’s en natuurlijk baby’s hebben begroet. Gemiddeld zijn er zes tot tien bezoekers per keer, dat maakt het iedere keer gezellig.”

Openingstijden
Het babycafé is iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Met het babycafé wordt invulling gegeven aan de vraag van kersverse ouders. Ervaringen kunnen worden gedeeld onder het genot van een kopje koffie, vragen kunnen worden gesteld en bovendien is het informeel en gezellig. Op 5 september staat er ook wat lekkers voor bij de koffie klaar.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.yunio.nl of breng een bezoekje.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail