A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Een goede start! Informatieavond over kraamzorg en kinderopvang

29-05-2012

Hoe ziet de kraamtijd eruit? Wat kan Yunio kraamzorg betekenen in deze tijd? Welke kraamproducten zijn er op de markt? Hoe werkt kinderopvang nu eigenlijk? Wat zijn de kosten voor kinderopvang? Yunio kraamzorg en Catalpa Kinderopvang organiseren op 12 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur een avond vol informatie over de kraamtijd en kinderopvang.

Yunio kraamzorg
Zwanger? Gefeliciteerd! Een spannende periode waarin men zich verheugd op de komst van het kindje. Als het straks zover is, wil men onbezorgd kunnen genieten. Yunio kraamzorg vertelt wat zij kan betekenen in deze tijd. Centraal daarbij staat de vraag: Hoe kan Yunio kraamzorg zorgen voor een prettige en veilige kraamtijd?

Catalpa Kinderopvang
Catalpa kinderopvang vertelt over de algemene gang van zaken bij een kinderdagverblijf. Er zal worden verteld hoe een dag in de opvang er uit ziet. Er zal aandacht zijn voor de procedure bij het aanmelden van een kind op het kinderdagverblijf. Tevens is er de mogelijkheid een kostenberekening te laten maken, zodat men ziet wat de daadwerkelijke kosten zijn.

Mede mogelik gemaakt door
Ook yonki.nl, Vegro Thuiszorgwinkels en de HEMA zijn aanwezig en zullen zich presenteren.
Zij zullen informatie geven over de moeder- en kindproducten die nu op de markt zijn.

Meer informatie en aanmelden?
Men is van harte welkom op 12 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur bij kinderdagverblijf ’t Kloosterke in Arnhem. Men kan zich tot 5 juni opgeven via kloosterke@catalpa.nl. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat! Voor meer informatie over de informatieavond kan met contact opnemen met Catalpa Kinderopvang, kinderdagverblijf ’t Kloosterke via telefoonnummer 026 – 70 07 901. Men kan vragen naar Amanda Zegers.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail