A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Oudercafé Koekjes en Kalfjes, vooral gezellig!

17-09-2013

Dit najaar organiseert Yunio jeugdgezondheidszorg iedere tweede woensdag en vierde dinsdag van de maand weer het oudercafé Koekjes en Kalfjes. Tussen 10.00 en 12.00 uur is deze gezellige ontmoetingsplek voor zwangeren of ouders er aan de Nieuwstad 5-7-9 in Lochem. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kan men met elkaar kennismaken, bijkletsen en ervaringen uitwisselen. Voor de kinderen is een gezellige speelhoek ingericht. Er is altijd een gastvrouw aanwezig, die zorgt voor de ontvangst en mensen bij eventuele vragen verder kan helpen.

Word spelenderwijs
In het kader van het landelijke thema “Word spelenderwijs” wordt in de Week van de Opvoeding op 9 oktober een leuke activiteit voor de kinderen georganiseerd tijdens Koekjes en Kalfjes.

Wanneer?
Koekjes en kalfjes is er in het najaar van 2013 op 24 september, 9 oktober, 13 en 26 november, 11 december. Tijdens de schoolvakanties is Koekjes en Kalfjes gesloten. De toegang is gratis.

Meer informatie
Meer informatie over koekjes en kalfjes in het bijzonder of over Yunio in het algemeen is te vinden op www.yunio.nl of via 0900-9864 (10 ct/min).

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail