A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Koekjes en Kalfjes, gezellig en nuttig!

14-06-2013

Waarom huilt mijn dochter? Eet of drinkt mijn zoontje wel genoeg? Waarom heeft mijn peuter steeds driftbuien? Hoe gaan anderen hier mee om? Speciaal voor (aanstaande) ouders die met dit soort vragen zitten is er Koekjes en Kalfjes.

Koekjes en Kalfjes is een gezellige inloop voor zwangeren en ouders. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, geven moeders vanuit hun eigen ervaring antwoord op allerlei vragen. Regelmatig zal er ook een verpleegkundige of verloskundige aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. De kinderen zijn ook welkom, zij kunnen lekker spelen in de speelhoek. Geen vragen meer? Kom dan voor de gezelligheid!

Wanneer?
Op de volgende ochtenden; 25 juni en 10 juli is iedereen van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur om kennis te maken met andere ouders en elkaar tips te geven over het opvoeden van kinderen. Op 25 juni is er een thema-ochtend met als onderwerp EHBO bij kinderen van 0 tot 4 jaar. Na de zomervakantie wordt Koekjes en Kalfjes iedere tweede woensdag en vierde dinsdag van de maand georganiseerd. De toegang is gratis.

Waar?
Koekjes en Kalfjes vindt plaats aan de Nieuwstad 5 (in de ruimte van het consultatiebureau van Yunio) in Lochem.

Koekjes en Kalfjes
Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail