A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Café Koekjes & Kalfjes, dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders!

22-05-2014
Café koekjes en kalfjes

Op 4 en 20 juni en 2 en 18 juli organiseert Yunio jeugdgezondheidszorg  weer het oudercafé Koekjes & Kalfjes. Tussen 10.00 en 12.00 uur is deze gezellige ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders er aan de Nieuwstad 5-7-9 in Lochem. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers kan men met elkaar kennismaken, bijkletsen en ervaringen uitwisselen. Voor de kinderen is een gezellige speelhoek ingericht. Aan de hand van wisselende thema’s wordt er een boekje voorgelezen en/of geknutseld. Er zijn altijd gastvrouwen aanwezig, die zorgen voor de ontvangst en mensen bij eventuele vragen verder kunnen helpen.

Thema-ochtend “Gezond eten met kinderen, hoe doe je dat?”
Op woensdag 4 juni zal diëtiste Anneke Louwe van Yunio iets vertellen over eten en drinken bij 1-4 jarigen. Regelmatig maken ouders zich zorgen of hun kind voldoende eet. De diëtiste zal vertellen wat een kind nodig heeft op deze leeftijd.

Misschien herkennen ouders de strijd aan tafel die we in een filmpje te zien krijgen. Met z’n allen worden oplossingen om deze strijd aan tafel te voorkomen bedacht en besproken. Iedereen is van harte welkom om over dit onderwerp te praten en tips te krijgen. Ook aan de kinderen wordt gedacht: er zal een boek voorgelezen worden en ze kunnen meedoen met een gezellige knutselactiviteit.

Wanneer?
Café Koekjes en Kalfjes is er voor de zomervakantie nog op woensdag 4 en vrijdag 20 juni, en op woensdag 2 en vrijdag 18 juli. Na de zomervakantie zal Café Koekjes & Kalfjes vanaf 3 september weer iedere eerste woensdag en derde vrijdag van de maand georganiseerd worden, tussen 10 en 12 uur. De toegang is gratis.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail