A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Koffiebijeenkomsten voor alle ouders en aanstaande ouders

20-01-2012

Het centrum voor Jeugd en Gezin gemeente Lochem en Yunio jeugdgezondheidszorg organiseren koffiebijeenkomsten. Iedere tweede woensdagavond en vierde dinsdagochtend van de maand, gaan de deuren van het consultatiebureau open voor een koffiebijeenkomst. Moeders en vaders kunnen hier dan terecht met hun kind(eren).

In een ontspannen, gezellige sfeer kunnen (aanstaande) moeders en vaders informatie, belevenissen en tips uitwisselen. Ria Schutman en Jessie van Oostrum, jeugdverpleegkundigen: “Het inloopspreekuur op het consultatiebureau wordt altijd goed bezocht. Veel ouders beschouwen het als een leuk, informeel contactmoment. Het is prettig om van andere ouders te horen hoe hún leven er met kinderen uit ziet. Misschien stelt het gerust om te horen dat anderen ook moeten wennen aan het ouderschap, of ben je op zoek naar tips. Om het gezellig te maken hebben we gezorgd voor een huiselijke inrichting waar ouders rustig kunnen zitten en een kopje koffie of thee kunnen drinken. En als de kinderen meekomen, kunnen zij heerlijk spelen.”
 
Openingstijden
De koffiebijeenkomsten worden drie keer per maand georganiseerd; iedere iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur, tweede woensdagavond van de maand van 10.00 – 12.00 uur en iedere vierde dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur. De eerste bijeenkomst is op 8 februari, vervolgens op 28 februari, 14 maart, 27 maart, enzovoort. Met de koffiebijeenkomsten wordt op een gezellige en informele wijze invulling gegeven aan de vraag van ouders.

Locatie
Ouders kunnen zonder afspraak binnenlopen bij Yunio jeugdgezondheidszorg, Nieuwstad 5 – 7 – 9 in Lochem (ingang aan de achterzijde) . Er is een gastvrouw aanwezig. 

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Yunio 0900 – 98 64 of kijk op onze website: www.yunio.nl. Men kan ook kijken op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Lochem: www.cjglochem.nl.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail