A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Sensire wijkzorg Groenlo verhuisd van Den Papendiek naar Markt

27-03-2017

Begin maart is Sensire wijkzorg verhuisd van gezondheidscentrum Den Papendiek naar hun nieuwe onderkomen Markt 9 in Groenlo. Vanuit deze plek zullen de teams van Sensire wijkzorg zich weer met veel enthousiasme inzetten voor hun klanten.

De aanleiding voor de verhuizing was dat tegenwoordig minder medewerkers van Sensire gebruik maken van de kantoren in Den Papendiek. Eerder verhuisde het maatschappelijk werk omdat zij van Sensire zijn overgegaan naar de gemeente. Ook werken minder medewerkers van wijkzorg op kantoor. Daardoor ontstond er leegstand in de vleugel op de begane grond. Verhuizen binnen Den Papendiek was niet goed mogelijk omdat overige kantoren in het weekend niet toegankelijk zijn. Ook de huurkosten speelden een rol.

Yunio jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau) is niet verhuisd. Ouders met jonge kinderen kunnen dus ook in de toekomst gewoon terecht in Den Papendiek. Ook de diëtist houdt nog gewoon spreekuur in Den Papendiek, op woensdag en donderdag.

Wijkzorg
De wijkverpleegkundigen en hun collega’s komen graag bij de mensen thuis zodat ze een goed beeld krijgen van hoe mensen wonen en wat hen bezig houdt. Ze gaan graag het gesprek aan en kijken wat men nodig heeft om zo lang mogelijk zelf de regie te houden en thuis te kunnen blijven wonen. Omdat de wijkverpleegkundigen en zorgmedewerkers voornamelijk bij klanten op bezoek gaan, is er weinig kantoorruimte nodig.
Sensire wijkzorg is verhuisd naar Markt 9, het pand waar voorheen de Versmarkt was gevestigd. De nieuwe locatie is centraal gelegen en het blijkt dat klanten gemakkelijk even binnen lopen. Inwoners zijn van harte welkom voor vragen en advies. Een huisbezoek is uiteraard ook mogelijk.

Open huis
Sensire wijkzorg organiseert graag nog een open huis zodat inwoners van Groenlo een kijkje kunnen nemen in het nieuwe kantoor. Nadere berichtgeving hierover volgt.

Dieet en voeding
Iedere dag is er eten. Eten is onderdeel van ons leven en onze cultuur. Het is verbonden aan gezelligheid en smaak. En niet te vergeten, het is broodnodig om gezond te blijven en je lekker te voelen. Eigenlijk wil men niet hoeven nadenken over eten. Maar soms is dat wel nodig, bijvoorbeeld wanneer men ziek wordt of het gewicht verandert. De diëtist is dan de aangewezen persoon om iemand op weg te helpen en te begeleiden bij de nodige aanpassingen in de voeding. Iedere woensdag en donderdag houdt diëtist Henriëtte Heijink spreekuur op afspraak via telefoon 0900-3438435. Het spreekuur wordt net als voorheen in Den Papendiek gehouden.

Het consultatiebureau
Het consultatiebureau is een onderdeel van Yunio Jeugdgezondheidszorg. De jeugdartsen en de jeugdverpleegkundigen houden de gezondheid en ontwikkeling van kinderen tot 4 jaar in de gaten. Het consultatiebureau heeft verschillende mogelijkheden om gezinnen met kleine kinderen te ondersteunen. Yunio jeugdgezondheidszorg is niet verhuisd. Ouders en hun kinderen kunnen dus gewoon bij Den Papendiek terecht, ook in de toekomst.

Meer informatie?
Voor informatie over de wijkzorg van Sensire in Groenlo, kan men contact opnemen met  wijkverpleegkundigen Ilse  Tiggeloven, telefoon 06-13673309 of Esther te Morsche, telefoon 06-22524112. Ook kan men kijken op www.sensire.nl.

 

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail