A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Spectaculaire opening babycafé

01-06-2011

Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur gaan in De Born, Oude Bornhof 55/57 te Zutphen, de deuren van het babycafé open. Moeders kunnen hier dan terecht met hun baby, bijvoorbeeld na een bezoekje aan de stad. Ook zwangeren, vaders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

In een ontspannen sfeer kunnen moeders informatie, belevenissen en tips uitwisselen. Ook zijn er medewerkers van de deelnemende organisaties aanwezig die vragen beantwoorden en zonodig kunnen verwijzen. Dit babycafé is ontstaan vanuit een samenwerking met Metis ouderschapscoaching en Yunio kraamzorg, ook hebben  verloskundigenpraktijk Zutphen, Sensire thuiszorgwinkels en Yunio jeugdgezondheidszorg in de ontwikkeling meegedacht. 

Spectaculaire opening
Woensdag 15 juni wordt het babycafé om 10.00 uur spectaculair geopend. De opening wordt gedaan door Marlies Claasen, een creatieve duizendpoot uit Zutphen. Marlies woont in Zutphen en is bekend als zangeres en presentatrice van TV Gelderland.
Ook is er voor de oudere kinderen een ballonartiest aanwezig. Iedere klant die de opening bezoekt ontvangt van Yunio kraamzorg een lidmaatschap op serviceorganisatie Yonki voor voordeel en gemak. 

Openingstijden
Het babycafé is iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Met het babycafé wordt invulling gegeven aan de vraag van kersverse ouders. Ervaringen kunnen worden gedeeld onder het genot van een kopje koffie, vragen kunnen worden gesteld en bovendien is het informeel en gezellig.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.babycafezutphen.nl of breng een bezoekje.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail