A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Voordeel voor iedereen: Flinke korting op uw zorgverzekering!

17-11-2011

Uw nieuwe zorgverzekeringspolis al binnen? Gegarandeerd vindt u hierop weer hogere premies. Helaas wordt het steeds duurder om u en uw gezin te verzekeren. Toch is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Het is ook dit jaar weer mogelijk om via yonki.nl verschillende collectieve zorgverzekeringen af te sluiten. Zo kunt u goed verzekerd het nieuwe jaar in gaan; maar bespaart u tegelijkertijd al snel 100 euro. Dat is nou voordeel voor iedereen!

Aanbod

Verzekeraar Basispremie zonder korting Korting Uw netto premie Korting op de aanvullende verzekeringen
Menzis € 106,50  4% € 102,24  5%
Agis € 105,85 5% € 100,56  8%
VGZ € 108,25  7% € 100,67  10%

    

Het wettelijk eigen risico voor 2012 is € 220,-. Als u kiest voor een hoger eigen risico, dan daalt uw premie.

Als u kiest voor een verzekering van zorgverzekeraar Menzis ontvangt u naast de korting een welkomstbonus van 30 euro. Nog geen lid van yonki.nl? Ook deze kosten vergoedt Menzis een jaar lang voor u!

Het is van groot belang om uw zorgverzekering goed aan te laten sluiten op uw persoonlijke situatie. Via de website van yonki.nl (hyperlink  www.yonki.nll) kunt u daarom deze verschillende zorgverzekeraars en zorgpakketten met elkaar vergelijken. Ook vindt u hier alle vergoedingen per dienst of product. Uit de verschillende vergelijkingen die u maakt volgt een advies met daarin die zorgverzekeraar met die bijbehorende aanvullende pakket(ten) die het best bij uw situatie past. U kunt direct doorklikken om deze polis af te sluiten.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail