A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Yunio kraamzorg gooit roer om

04-07-2013

Yunio kraamzorg heeft het roer drastisch omgegooid. De hele organisatie is nu zo ingericht dat alles ondersteunend is aan het behouden en versterken van het contact tussen de kraamverzorgende en het gezin. Aan een goede kraamtijd dus, en die wordt gegarandeerd doordat de kraamverzorgende goed en met plezier kan werken, mét en vóór het gezin.

Juist in het contact tussen het gezin en de kraamverzorgende wordt duidelijk wat de wensen van het gezin zijn en waar ondersteuning of zorg nodig is. Kraamverzorgenden hebben daarom van Yunio de ruimte gekregen om, naar eigen inzicht te werken en zelfstandig beslissingen te nemen. Uiteraard binnen de afspraken die met het gezin zijn gemaakt.

Kleine, zelfstandige teams dicht bij de klant
Om nauw contact tussen het gezin en de kraamverzorgende mogelijk te maken, werkt Yunio kraamzorg met kleine, zelfstandige teams. Zo’n team is verantwoordelijk voor klanten in een vast gebied. Ook het kennismakingsgesprek, oftewel intake, in de zevende maand van de zwangerschap wordt door een kraamverzorgende van Yunio gedaan. Doordat de kraamverzorgenden de gezinnen ook écht kennen, zijn zij in staat om ieder gezin de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Kraamverzorgenden kunnen snel inspelen op wensen van het gezin of als er veranderingen zijn in de vraag naar zorg.

Door het werken in kleine, zelfstandige teams werken verloskundigen steeds meer samen met vaste kraamverzorgenden. Dit is positief voor de samenwerking.

Plezier in het werk
Doordat de medewerkers volop aandacht aan het gezin kunnen besteden en meer ruimte krijgen om zelfstandig te werken, hebben zij meer plezier in hun werk. Yunio kraamzorg is blij met tevreden gezinnen én tevreden kraamverzorgenden die hun werk goed en met plezier doen. Voor meer informatie kan men kijken op www.yuniokraamzorg.nl of bellen naar 0900 – 98 64 (10 ct/min).
 

Afbeelding: Yunio 19032013 004
Kraamverzorgenden Barneveld/ Nijkerk
Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail