A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Zorgen voor een mooie toekomst met je kindje

Afbeelding: jgz_5

Young & Kids

Jong zwanger geraakt. Nog volop in ontwikkeling naar het volwassen worden, aan de andere kant moet je verantwoordelijkheid dragen over een kindje. Een zware en ingewikkelde keuze. Hoe zorg je nu voor een mooie toekomst samen met je kindje?

Young & Kids is er voor jonge (aanstaande) moeders en vaders. We helpen je een zelfstandig bestaan op te bouwen. De opvoeding van je kindje en uiteindelijk het zoeken naar geschikt werk of naar een opleiding staat voorop.

In 4 maanden krijg je meer inzicht in je persoonlijk talent en hoe je dit kunt inzetten voor het vinden en behouden van een baan of het vervolgen van een beroepsopleiding. We richten ons op jouw toekomst en leren je:

  • bewust keuzes te maken in de opvoeding van je kind
  • je eigen talenten te ontdekken
  • beroepskeuzes te maken
  • samenwerken in een team
  • zelfvertrouwen op te bouwen 
  • een cv en sollicitatiebrief op te stellen
  • omgaan met kritiek

Je krijgt geen antwoord op alle vragen, maar het is in ieder geval de bedoeling dat je dan weet hoe je verder moet. Je staat er niet alleen voor. Je kunt rekenen op onze  steun.

Het project wordt uitgevoerd bij stadion de Vijverberg, (Betaald Voetbalorganisatie De Graafschap) Adres: Lijsterbeslaan 101 A 7004 GN in Doetinchem

Sport is een onderdeel in ons programma en we zullen in ieder geval één sportieve activiteit per week gaan doen. We maken er geen topsport van, want iedereen moet mee kunnen doen, maar we gaan wel aan de slag met je doorzettingsvermogen en je discipline.

Ben je op zoek naar meer informatie? Of wil je deelnemen aan dit mooie programma, neem dan contact op met Lian via l.beerten@yunio.nl. Je kunt haar ook altijd bereiken op nummer 06 – 52 37 37 89.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail