A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

Samen en persoonlijk

Afbeelding: kraamzorg_3

Over ons

Om jou over ons te vertellen, laten we liever de mensen die Yunio en Sensire maken aan het woord. Dit is hun verhaal. Het verhaal van jeugdverpleegkundige Ellen, maar ook van Esther, die als wijkverpleegkundige dagelijks haar rondje door het dorp fietst. En van Monique, die al jaren in de wijkzorg werkt. Van maatschappelijk werker Johan en van verzorgende Kim.

"Laatst kwam een alleenstaande vader van drie kinderen bij ons op het consultatiebureau. Het viel ons op dat zijn dochtertje er niet zo verzorgd uitzag. We spraken er met hem over en hij gaf aan dat de opvoeding hem zwaar viel. Het lukte hem niet om alles in de gaten te houden: schone kleren, goede voeding, op tijd naar school... Hij vertelde dat hij zelf nooit het goede voorbeeld had gekregen, waardoor hij weinig zelfvertrouwen had. In overleg met hem hebben we thuisbegeleiding ingeschakeld. Bij zijn volgende bezoek ging het al een stuk beter. Het was mooi om te zien wat onze collega’s in zo korte tijd hadden bereikt. Een prettig idee dat we er met elkaar voor iedereen kunnen zijn. Ellen (54), jeugdverpleegkundige bij Yunio  

 Lees hier de verhalen van onze medewerkers en leer ons kennen
"Elke klant heeft zo zijn wensen. Ik probeer daarin mee te gaan, open te staan voor de sfeer in huis, Monique (verpleegkundige)"
"We spreken dezelfde taal, Johan (maatschappelijk werker)"
"Een prettig idee dat we er met elkaar voor iedereen kunnen zijn, Ellen (jeugdverpleegkundige)"
"Bij Sensire kwam ik in een warm nest terecht, met fijne klanten en leuke collega's, Kim (verzorgende)"

 


Wie zijn wij?

Yunio maakt onderdeel uit van Sensire. Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek
actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Van wijkzorg tot wonen met zorg, van maatschappelijk werk tot thuisbegeleiding en van jeugdgezondheidszorg tot zorg op afstand: Sensire is overal in thuis. Wij bieden voorzieningen en denken mee in oplossingen. Daarbij maken we onder meer gebruik van vernieuwende technieken. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor een gezonde, goede en leuke organisatie waarin we onze klanten en elkaar met plezier ondersteunen.

Waar hechten wij waarde aan?
Wij zijn er voor jong en oud, altijd dichtbij, wij koesteren het eigene, willen maatschappelijke meerwaarde leveren, inspirerend werk bieden en we zijn uit de Achterhoek. 

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail