Skip to main content

Lonneke van der Veer volgt Wilma Heesen op als directeur Yunio

28 juni 2023

Lonneke van der Veer volgt Wilma Heesen op als directeur van  Yunio Jeugdgezondheidszorg en Sensire Maatschappelijke Dienstverlening. Dat heeft de Raad van Bestuur van de overkoepelende stichting Sensire vandaag bekendgemaakt.

Yunio zet in op 'hulppakketten' voor ouders

21 februari 2023

Consultatiebureau Yunio in Zutphen zet het extra geld van het crisisfonds van de gemeente Zutphen in om ‘hulppakketten’ met artikelen speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar uit te delen aan ouders.

Samenwerking zorg en sociaal domein voor kwetsbare zwangere in Oost-Achterhoek

23 januari 2023

POP Plus-poli: Ieder kind verdient een goede start Om kwetsbare zwangeren en hun kind een zo goed mogelijke start te geven, werken professionals in de geboorte- en kinderzorg en ggz al een aantal jaren samen binnen de POP-poli. Samen bieden zij multidisciplinaire zorg voor moeder en het (ongeboren) kind.

Informatie inloop bij over de vrijwillige Home-Start ondersteuning in gezinnen.

18 augustus 2022

De coordinatoren van Home Start Yunio organiseren weer inloopmomenten voor mensen die geïnteresseerd zijn om ondersteuning te willen geven aan gezinnen.

De Autonome Professional bij Yunio

21 juli 2022

Op 20 april 2022 kwamen de Jeugdverpleegkundigen van Yunio bij elkaar om de Richtlijn Autonome Professional te ondertekenen.