Skip to main content

Lieve ouder, welkom bij Yunio,

Als jonge ouder kom je zomaar in een nieuwe wereld terecht: de wereld van ‘gezond opgroeien en opvoeden’. Logisch dat je veel vragen hebt en je soms onzeker voelt. Op onze vernieuwde site vind je antwoorden op veel van die vragen, en praktische tips voor een gezonde ontwikkeling. Maar het is ook een manier om je te laten weten wat Yunio voor jou, als ouder, kan betekenen. Want jij staat hier centraal, samen met je kind(eren). Het opvoeden van kinderen is een bijzondere en mooie ervaring maar niet altijd een makkelijke. Je zult af en toe hobbels moeten nemen. Elke ouder kent momenten waarop hij of zij het even niet meer weet. Daarin sta je niet alleen, het is heel normaal – dat maak ik op uit verhalen die ik hoor, situaties die ik meemaak, en uit eigen ervaring. Herken je dat gevoel? Weet dan dat wij er zijn. Voor kinderen – naast ouders.

Elke ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Maar niet iedereen heeft dezelfde middelen, ervaring of thuissituatie. Om ervoor te zorgen dat elk kind in onze regio dezelfde ontwikkelingskansen krijgt, bieden wij extra begeleiding aan ieder kind dat enige steun kan gebruiken. Samen met jou bekijken we hoe we jullie het beste kunnen helpen om met zoveel mogelijk kracht en vertrouwen in het leven te staan.

Heeft je kind of heb jij als ouder extra ondersteuning nodig bij het gezond opgroeien? De deskundigen, vrijwilligers en coaches van Yunio staan voor je klaar. Voor laagdrempelig advies via What’sApp, persoonlijke aandacht of opvoedhulp. Voor kleine, praktische problemen of grote vragen: je kunt bij ons terecht. Dag en nacht. Opvoeden is een prachtige, maar pittige taak. Weet daarom: je hóeft het niet alleen te doen. Trek aan de bel, wij helpen je graag. Want, groeien doe je samen.

Groet,

Wilma Heesen, directeur Yunio

Onderdeel van stichting Sensire

Yunio maakt onderdeel uit van Stichting Sensire. Voor de bestuursstructuur van Sensire verwijzen we naar deze pagina van de website van Sensire.