A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Babycafé Achterhoek opent haar deuren

09-08-2012

Iedere vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur gaan bij Fred en Douwe, Simonsplein 12 in Doetinchem, de deuren van het Babycafé Achterhoek open. Moeders kunnen hier dan terecht met hun baby, bijvoorbeeld na een bezoekje aan de stad. Ook zwangere vrouwen, vaders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

In een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen moeders informatie, belevenissen en tips uitwisselen. Ook zijn er medewerkers van de deelnemende organisaties aanwezig die vragen beantwoorden en zonodig kunnen verwijzen. Het Babycafé Achterhoek is ontstaan vanuit een samenwerking met Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, Yunio kraamzorg, lactatiekundige Femmie de Jong en lactatiekundige Linda Offereins.   

Opening
Vrijdag 24 augustus 11.00 uur wordt uur het Babycafé Achterhoek op feestelijke wijze geopend door wethouder mevrouw van der Meys. Zij zal het formele gedeelte verzorgen en daarna zal er een kop koffie of thee voor iedereen klaarstaan. Voor de kinderen hebben we een speciale gast uitgenodigd dus ook die zijn van harte welkom! Inloop is vanaf 10.30 uur.

Openingstijden
Het Babycafé Achterhoek is iedere vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur geopend. In een gezellige en informele sfeer heet het Babycafé iedereen van harte welkom. Loop gewoon eens binnen.....

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van het Babycafé , twitter mee @babycafeAH of breng een bezoekje.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail