A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Babycafé geopend door Marlies Claassen

01-06-2011

Met het zingen van het prachtige nummer ‘What a wonderful world’ heeft Marlies Claassen het Babycafé in Zutphen geopend. De akoestiek in De Born was geweldig, zodat de opening een kippenvelmoment opleverde. Ondertussen vermaakten de kinderen zich met de ballonartiest die prachtige ballonnen maakten.

Het babycafé
In een ontspannen sfeer kunnen moeders informatie, belevenissen en tips uitwisselen. Ook zijn er medewerkers van de deelnemende organisaties aanwezig die vragen beantwoorden en zonodig kunnen verwijzen. Het babycafé is ontstaan vanuit een samenwerking met Metis ouderschapscoaching en Yunio kraamzorg, ook hebben  verloskundigenpraktijk Zutphen, Sensire thuiszorgwinkels en Yunio jeugdgezondheidszorg in de ontwikkeling meegedacht.

Openingstijden
Iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur gaan in De Born, Oude Bornhof 55/57 te Zutphen, de deuren van het babycafé open. Moeders kunnen hier dan terecht met hun baby, bijvoorbeeld na een bezoekje aan de stad. Ook zwangeren, vaders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.babycafezutphen.nl of breng een bezoekje.

Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail