A-  A+
Ik wil direct naar Onze diensten
Ik wil persoonlijk advies Stel jouw vraag
Ik wil gericht zoeken Zoeken
Ik wil contact opnemen Contact

'Zorg voor jong en oud dichtbij en vertrouwd'

Yunio

Home-Start versterkt!

05-04-2013

Op 19 maart 2013 heeft een groep van 16 nieuwe vrijwilligers de Home-Start voorbereidingscursus met goed gevolg afgerond. Zij zijn allen gecertificeerd en erg enthousiast om ingezet te kunnen worden in jonge gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.

Door de kracht en het succes van de Home-Start formule, bleek in Oost-Gelderland wederom behoefte te zijn ontstaan aan nieuwe vrijwilligers. De coördinatoren zijn dan ook verheugd over deze uitbreiding en erg blij met de tijd en aandacht die betrokken vrijwilligers willen schenken aan deze gezinnen. De cursus werd feestelijk afgesloten met een gezellige lunch.

Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken. De gezinnen geven zelf aan op welke gebieden zij steun wensen.
Enkele vrijwilligers zijn inmiddels al gekoppeld aan een gezin. Door een luisterend oor te bieden en er ‘gewoon te zijn’, kan een vrijwilliger van grote betekenis zijn voor een gezin met een opvoedingsondersteuningsvraag.

Home-Start versterkt
Deel dit bericht
Facebook Twitter LinkedIn Mail